HomeВременни обществени съветиОБРЪЩЕНИЕ към политическите партии и коалиции, регистрирани за участие в предсрочните избори за Народно събрание на 5-ти октомври 2014 г., и към кандидатите за народни представители

Comments

ОБРЪЩЕНИЕ към политическите партии и коалиции, регистрирани за участие в предсрочните избори за Народно събрание на 5-ти октомври 2014 г., и към кандидатите за народни представители — 7 Comments

 1. Всичко това е много хубаво, но остава основния проблем – самите партии в България и съответните кандидати са много лошо качество. Поради това избирателната активност в самата България е слаба. Хората не виждат своите интереси отразени в програмите на партиите.
  Някои хора извън България следят политическите събития, но много са се откъснали и не са запознати с партиите и политиците.

 2. Къде можем да публикуваме и как? Междувременно – погледнете във фейсбук страницата “Българската левица в чужбина”…

 3. Кой е подписал това писмо? Къде е юридическото седалище на Вашата организация? Кой носи юридическата отговорност?

  • Здравейте г-н Schneider,
   Временният обществен съвет на българите в чужбина не представлява българите в чужбина, защото не е избран от тях. Ние представляваме единствено нашите симпатизнати – съветници от десетина държави по света (имената им ще намерите в съответната рубрика).

   Точно обратното: ние се борим за ИЗБИРАНЕТО на представителен орган на българите в чужбина. В рубриката “въпроси и отговори” ще намерите описание на нашата мисия:

   Временният Oбществен съвет (ВОС) на българите в чужбина функционира до провеждането на избoри за легитимен “Oбществен съвет (ОС) на българите в чужбина”. Целите на Временния обществения съвет са:

   да работи за провеждане на избoри за “Oбществен съвет (ОС) на българите в чужбина”, който легитимно да ni представлява пред националните институции
   да подготви изборите за членове на Обществени съвети по държави
   да защитава интересите на българската общност в чужбина пред пред националните институции

 4. Здравейте приятели! Много се радвам,че най после някой се опитва да ни организира,нас работещите и живеещите в чужбина…Аз работя вече 22 години в Гърция,но гласувах само веднаж,когато работех в Солун,от 14 години съм на Крит и сега се готвя да гласувам в Иерапетра,..Работя с туристи в търговски обект на хотел и 7 месеца не почиваме..дано ми разрешат да отсъствам половин ден,за да стигна до секцията и да гласувам.Успех ви желая!!

 5. Благодаря на организаторите за работата и за духа им. Искам за децата и внуците си да си останат и българи. Ще помагам с каквото и както мога. Успех.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>